Stakning på 2/3:or

Efter två dygns vila var det dags att träna igen. Idag åkte jag med Martin Holmstrand, han på Swenor 2:or och jag Elpex 2/3 d.v.s. 2:or fram och 3:or bak. Det skiljde inte så värst mycket som man kunde tro, men det var ett väldigt lugnt pass så rullskillnad hit eller ditt spelar ingen större roll. Vi åkte ikapp (Sjulsarvet) och åkte lite med Gustav Eriksson och Robin Norum. Gustav blev näst bästa svensk i årets Vasalopp och Robin gick upp i den totala ledningen i rullskidvärldscupen under gångna helgen. Inga dåliga åkare de inte! Sen fortsatte jag och Martin runt sjön Varpan plus lite till. Blev nästan 31 km som tog 1 timme och 40 minuter. Var skoj och skönt att komma igång med träningen igen efter två dygns vila. Kroppen kändes fräsch och pigg.

Dagens träningssällskap

Dagens träningssällskap. Nä, jag gör inte som Zlatan och Avicii reklam för Volvo (Se bakgrunden), kan tycka det är lite ironiskt då Avicci inte har körkort.

Såg att seedningen till Vasaloppet från Stockholms Rollerski kommit ut nu idag. Kan tycka det är märkligt att det ska vara lättare att seeda sig på rullskidor än på längdskidor men det finns väl någon fantastiskt anledning om varför det är så. Klarade led 1 med väldig god marginal men skulle mitt gäng under loppet haft någon typ av samarbete, så skulle våran klunga klarat Elitledet. Kanske bra att vi inte lyckades för det står och kommer står åkare där som kanske inte borde stå där. Blir kanske som i år att en massa åkare fastnar i ett stort nät (startgrinden).

Stannade till utanför Solarvet och åt min lunch och hade denna utsikten. Tjuren glodde  på mig hela tiden. Han vaktade verkligen sin flock.

Stannade till utanför Solarvet och åt min lunch och hade denna utsikten. Tjuren (Hereford) glodde på mig hela tiden. Han vaktade verkligen sin flock. Det är samma Solarvet som nyligen fick en vargattack på får och getter. Det är trist men nu blir det skyddsjakt som beslutades idag, då få man passa sig när man kör förbi där i veckan. Tycker annars det är trist att se massa övervuxen ängsmark när jag ute och kör, det är inte bra för framtiden.

Stor var han!

Stor var han!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *