Stakintervaller med sällskap

 Sörlänningarna 

Fin dag att åka skidor idag igen, blev intervaller med sällskap denna tisdag. Jag, tillsammans med stockholmaren Theodor Danielsson och skånekollegan Viktor Asking körde ett tufft intervallpass tillsammans. Det var lite blandade intervaller och vi hjälptes åt att dra. Kan väl säga att det var nyttigt för undertecknad att åka med andra, främst partier då det gick lättare men också att ligga nära bakom. Jag hade helt okej skidor och de gick något lättare utanför spåren. Ska tilläggas att jag väger 69 kilo och kan inte räkna med hänga med utför så värst lätt, desto mer fördel uppför. Intervallerna var blandade, första tröskel sen blev det bara jobbigare. Av någon konstig anledning så vill inte klockan visa pulsangivelsen när jag åker med Viktor, så inget att säga angående det. Övriga siffror från intervallerna:

  • 6:30 min – 2,06 km – 19,1 km/h snittfart – 56 höjdmeter – 13 fallmeter
  • 5:36 min -2,06 km – 22 km/h snittfart – 38 höjdmeter – 24 fallmeter 
  • 3:03 min – 0,74 km – 14,6 km/h snittfart – 52 höjdmeter
  • 2:58 min – 0,74 km – 14,8 km/h snittfart – 52 höjdmeter
  • 3:29 min – 1,33 km – 22,8 km/h snittfart – 25 höjdmeter – 12 fallmeter

Intervall tre och fyra gick endast uppför, från Velodromen upp till Björnberget. Lite seg känsla i början men blev allteftersom bättre och bättre men också tröttare och tröttare. Bra pass. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *