Stakintervaller i Östersund

Drog till skidstadion i Östersund efter jobbet idag. Var nordiska ungdomsspelen så det gick inte att åka på skidstation men det visste jag på förhand men gick ändå åka på de övriga slingorna och det är inte fel det heller. Jag började med att värma upp innan jag drog en dryg halvtimme tröskel. Sen väntade 3×3 minuter med två minuters vila, start på lägsta punkten på 1,7:an slingan till högsta punkten typ. Tyckte det gick segt men blev aldrig så trött muskulärt och kunde hålla någorlunda tryck. 180 (93%) blev maxpulsen så det är helt okej. Tyckte det gick lite segt i spåren men helt okej snittfarter ändå. Gled lite snabbare på skejtbädden men min dåliga vad gillade inte det så fick bli i spåret. Körde lite utanför spåret uppför på de korta intervallerna.

  • 30:30 min – 10,66 km – 21 km/h snittfart – 162 (84%) snittpuls
  • 3 min – 168 (88%) snittpuls
  • 3 min – 167 (87%) snittpuls

Klockan dog under sista intervallen men vad gör det, den var jobbig och kom väl ungefär lika långt som de två tidigare. Annars var det sig likt denna lördagseftermiddag. Gubbarna kör sin vanliga GT, tjuvskejt uppför, stakning på platten och de tittar aldrig bak och kör på sitt VM. Slår aldrig fel, dock ingen fara idag. Däremot var det en tjej som blev sur på mig när jag stakade förbi henne. Problemet var att hon körde skejt och gled över på de klassiska spåret. Skejtbädden är ju knappast smal direkt. Skit idet, fick ett bra pass och få vara nöjd med det, trots jag glömde jackan den här lördagen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *