Stakintervaller i Brunflo

Hade frusit på till idag men odraget så det var lite glatt och hårt att åka idag i Brunflo. Det var inte isigt men inget skönt underlag att åka på, varken nerför eller uppför men heller inte i spåret eller utanför spåret. Som ni kan förstå så blev kanske inte intervallerna så bra dem heller, blev någon blandning av A2 + till tröskel ungefär, knappast hårdare än så trots jag tänkte köra hårdare än vad det blev. Dessutom så var stavfästet ganska dåligt, det var hårt men ändå så kändes det som man stakade igenom klister. I princip varje stavtag så fastnade jag och fick liksom dra upp stavarna igen så det inte få till någon vidare frekvens. Sjuka scener vill jag lova, eller det var känslan i alla fall.

Började först med en tänkt tröskel runt 5- kilometersslingan. Sedan drog jag till med 3×3 minuter med två minuters vila. Hade i princip samma fart och intensitet som den långa tänkta tröskeln som jag började med. Få väl hoppas det ger något, åtminstone lättare att bli trött än att åka runt med vagn hela tiden. Siffror:

  • 14:30 min – 158 (82%) snittpuls
  • 3 min -155 (80%) snittpuls
  • 3 min – 155 (80%) snittpuls
  • 3 min – 160 (83%) snittpuls
Familjen överraskade mig att komma när jag var färdig med intervallerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *