Stakintervaller

Bild från juni i år, närmare bestämt midsommarafton. Då var jag både stark, snygg, brun, smal, vältränad. Andra tider nu!

Bild från juni i år, närmare bestämt midsommarafton. Då var jag både stark, snygg, brun, smal, vältränad. Andra tider nu!

Har man varit och åkt på snö igen, man gör det tydligen om man bor här uppe. Stakintervaller stod i programmet och det var väl så segt som det kunde tänkas med den dystra träningsbakgrunden överkroppen haft i höst. Gjorde det bästa och blev väldigt muskulärt trött men pulsen låg omkring 155- 160 i snitt, så inget att hänga i julgranen direkt. Inte så mycket mer man kan berätta i detaljer utan bara glömma detta pass och blicka framåt.

På eftermiddagen strax efter Helsingborg åkt ur Allsvenskan var det dags att åka lite mer skidor. Tänkte en del på att det kommer saknas skånederby(s) nästa säsong, lite trist faktiskt. Tur att man bor i en stad där man har ett allsvenskt fotbollslag, ser framemot när MFF kommer till stan och spelar nästa säsong.

Hur som helst blev det skate på eftermiddagen, två timmar om man ska nämna den exakta tiden. Även detta pass med Zebastian. Var riktigt trött efter förmiddagspasset och sov nästan hela tiden mellan dagens två pass. Men när man väl kom ut i de fina spårförhållanden som rådde idag så gick det bra att åka. Hade frusit på lite så det gled bra. Körde 15 minuter utan stavar och en hel del impulser. Tyvärr blev jag ganska sliten efter impulserna. Tur att man har vilodag imorgon, det ser min kropp framemot.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *