Stakat en sväng

Var fortsatt fina spår i den långa uppförsbacken från snöhögen till Björnberget, annars har spåren börjat tinat bort lite och en hel del skräp i desamma.

Hej gott folk, idag har man återigen försökt sig på det där med skidåkning/träning, det gick väl bra. Stakade i två timmar och 32 kilometer, plockade 670 höjdmeter. Skönt att komma ut igen och lufta sig lite, kroppen svarade bra. Pulsbandet sjunger på sista versen men den hann visa att den var som den skulle innan den slutade fungera. 128 (66 %) hade man i snittpuls och man återhämtade sig fint när det gick lätt. Att åka med pulsklocka är som en bibel ibland, väldigt bra att kunna se hur kroppen är, oftast en bra indikation i alla fall. Detta blev av  kloka själ det enda passet idag, bäst så tror jag.

Det mest dramatiska som hände idag var att jag lyckad trilla i den branta knixen i bron ut ur stadion. Vet inte riktigt vad som hände men det roligaste var att jag knappt kunde ta mig upp igen. Såg ut som en nyfödd kalv som försökte resa sig, tog säkert 10-15 sekunder innan jag var uppe igen och kunde staka. Som det kan bli ibland, hoppas bara ingen såg det.

Stakade på skateskidor, blir oftast så på träning, mer sällan på tävling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *