Stak på is

Tänk att föret på ett halvt dygn kan förändras så mycket, igår var det ganska tröga klassiska spår medan idag var det betonghårt och isiga spår. Jag åkte nästan lika fort idag än vad jag gjorde igår när jag körde en tröskelintervall, men snittpulsen var 118 (62 %) idag medan den var 166 (86 %) igår, sjukt alltså. Jag var först ut idag och insåg att det inte skulle bli lätt att åka, tur att man stakade och inte åkte skejt. Lyckligtvis så var inte spåren omdragna runt 3:an så gick att åka vettigt där, gled ganska snabbt där men inte som på konstsnön vid stadion där man dragit om spåren. Hade jag bara åkt där hade väl snittfarten landat på runt 20 km/h än de 18,4 km/h det blev idag på mina 1:26 timmar och 414 höjdmeter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *