Sprint och stakning

image

Ny vecka fast man är på samma plats som avslutades förra veckan, nämligen Bruksvallarna. Blev lite sprint (skate) på förmiddagen. 4×1 kilometer som tog drygt tre minuter att köra. Körde fina sprintbanan i Bruksvallarna minus backen i stadion som normalt körs två gånger om man kör original banan. Var ganska tungt att åka idag, ingen superpigg kropp men jobbigaste var vinden som tilltog alltmer under passets gång.

Blåste gjorde det faktiskt desto mer på eftermiddagen. Då stakade vi i en timme och en kvart bland snöfall och över blåsta spår. Kom 15 kilometer på det men det kändes faktiskt ganska bra i stakmusklerna. Även idag hade jag låg puls, strax under 160 (82%) när sprinten kördes och under stakpasset hade jag 111 (57 %) i belastning. Bara när jag hade gått ner från trappen och stått still i en kort stund hade jag 40 i puls, sjukt lågt. Ska jag lyckas med nästa operation krävs nog både av det ena och det andra för att väcka liv i mitt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *