Sommarens tävlingar

Jag och Konrad Myhr efter målgången i Kluken Opp 2018 som gick i Norge upp på ett berg som gränade till Sverige. Jag och Konrad var ett tag en bit förre Emil Iversen och många andra duktiga norska skidåkare, slutade själv tillslut 4:a efter nyss nämnade Iversen sprang om mig under senare hälften av banan. Jag springer troligtvis inte detta lopp i år. 

Fick bli vila idag efter en minst sagt dålig natt med sömn, den var nära lika med noll. Visserligen skulle jag i väg och jobba kl: 3 men det blev 2:30 istället för att jag var klarvaken av någon konstigt anledning. Blev heldag jobb istället för träning och efter två raka nätter med mindre än sex timmars sömn så är det lönlöst att försöka träna så hoppas på sömn i natt så ska det nog bli någon typ av träning imorgon. 

Sommaren är halvtid kommen, märks inte här i Jämtland, hade långkalsonger och vinteroverall på mig idag när det var sju plus, regn och blåst när jag började jobba. Jag hoppas verkligen att andra halvan av sommaren blir varmare. Oavsett om det blir varmare eller inte så kommer jag tävla lite i resterande delen av denna sommar. Nedan några lopp som jag fundera på att tävla i:

Av dessa angivna loppen så kör jag troligtvis inte Vaajmaraton då jag jobbar den dagen som det ser ut just nu. Jag kommer även försöka springa ett DM lopp på 5000 och/eller 10000 meter på bana, bruka gå på någon vardagskväll i augusti resp. september. Jag kommer troligtvis inte springa Kluken Opp i Norge i år, var kul förra året men tveksam om jag kör i år, blir en intensiv augusti så vill inte åka för långt för att tävla, för det orkar jag inte med. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *