Som igår, fast annorlunda

Städat och sorterat i vallaboxen idag, fick sedan en fin leverans från Huselius Skidsport som gjorde att jag kunde fylla den ännu mer. Redo för nästa vinter.

Jaha, då gick den dagen också och det blev en träningsfri sådan. Precis som rubriken lyder så var denna dag ungefär som igår fast då lite annorlunda. Har fortsatt städat och idag var det främst, städat undan (lägga på paraffin på skidorna) mina skidor samt gjort rent vallabordet. Åker till Skåne imorgon så man har packat lite också idag. På kvällen var jag iväg till Frösö Park och var hjälptränare för ett gäng ungdomar, det var riktigt roligt. Vi pratar alltså om golf då och det är något som jag kommer fortsätta göra senare i år, då golfsäsongen drar igång ordentligt. Mer om det uppdraget kommer senare i vår på en blogg nära dig……… alltså denna.

Den uppmärksammad kan se att jag byt till en ny bakgrundsbild på min hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *