Snart dags för Bruksvallarna

På torsdags morgon drar jag med min Ford Fokus till Bruksvallarna där jag ska åka alla 3 loppen i Bruksvallspremiären. På fredag är det 10 km klassisk, på lördag 15 km fristil och på söndag sprint i klassiskstil. Inför denna vintersäsong har jag gjort klart med att åka på Salomon skidor, 6 par. Kommer åka med Alpina pjäxor, har fått skate och klassiska och väntar på min kombisko. Stavar blir det Swix (Triac 2,0) som jag också kommer kunna få hjälp med vallning inför tävlingar. Dessa är B-kontrakt och är även tacksam för detta stöd!

Tillgång till stavar och vallningshjälp

Tillgång till stavar och vallningshjälp

Skidor S-lab

Skidor S-lab

Nya pjäxor från Alpina

Nya pjäxor från Alpina

Övrig material

Övrig material

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *