Snabb löpning för hämtning av bil

Hämtade min bil igår som varit på service och lämnade samtidigt vår familjebil, som jag idag hämtade. Mitt träningskonto är lika dåligt som bankkontot just nu så swisha gärna. Hursomhelst så sprang jag lite skarv och hämtade bilen. Jag parkerade vid skidstadion och körde lite uppe på ÖSK och sen ner mot Lugnvik för hämtning av bil.

Trillade illa förra fredagen så har fortfarande ont och en bula på smalbenet väldigt nära knäskålen, vilket har hindrat min rörlighet samt känns lite då och då. Testade ändå för springa en sväng för se om jag är redo för Ostlöpet nu på fredag. Hade ont i varenda steg och tänkte vända om efter en minut, fortsatte ändå springa och ökade även farten succesivt och precis tio minuter in i passet så försvann all smärta. Få jag bara lite blodcirkulation så verka det funka. Ökade sedan farten allt eftersom men mycket nerför gjorde att ansträngningen inte var så tuff. Sprang mestadels på asfalt men även en del på grus. Hade någon flackare kilometer på strax under 3:30 min/km tempo vilket var kännbar. Egentligen var det fyra tuffa kilometer jag sprang, dessa var 5-8 men hade inte pulsbandet med mig men tror nog datan jag fick via handledpuls för en gång skull stämde någorlunda. Gick lite på rött men ändå mestadels kontrollerad fart, men även lite lugnt i början och på slutet. Ska tilläggas att det var 40 fler fallmeter än höjdmeter. Resterande data syns på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *