SM till helgen

Sist jag åkte SM del 2 var i Uppsala 2015 med start och mål på Studenternas IP, skejt på tävlingshjul med individuell start där jag slutade 6:a, som också är min bästa SM- placering.

På fredag åker jag till Skövde för att köra rullskid- SM del två, ett backlopp i skejt med individuell start på tävlingshjul. Det andra loppet är 45 kilometer klassiskt på 2:or.

Uppladdningen har egentligen gått bra, lite för lite rullskidor men löpningen under denna sommar har gjort att konditionen är god. Har varit frisk men i natt fick jag någon form av feberfrossa då jag först började frysa som bara den, drack närmare två liter vatten och klädde på mig som om det varit minusgrader utomhus. Frös ändå men somnade och nästa gång jag vaknade så var jag kokhet och fick ta av mig alla kläder och filtar som man hade tagit på/över sig. Vaknade sedan på morgonen med riktigt ordentlig huvudvärk men som släppte fram till lunch och varit helt okej efter det. 

Planen från början var att vila idag men ändrade denna plan då jag tänkte vila på torsdag istället men eftersom hur jag mådde i natt så beslutade jag mig att vila. Tror det var klokt så. Kroppen behövde nog vila för kämpa emot en ev. sjukdom som jag hoppas slipper bryta ut. Få ta en dag åt dagen nu fram till SM nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *