Skit måndag

Det har inte varit en av mina bättre dagar. Började med att försöka att springa lite igen……..eller snarare lunka i 8:00 min/km, visserligen i nästan enbart omkring blåbärris. Hade lite känningar men blev inte sämre i alla fall, funkar men det blir nog begränsad med löpning i sommar, tyvärr.

En fin tröja från Craft, som har fickor både med och utan blixtlås, väldigt smidig och bra tröja.

En fin tröja från Craft, som har fickor både med och utan blixtlås, väldigt smidig och bra tröja.

Sen vidare på jobb, mycket post idag. Strul från början då någon hade tagit min bil, blev kaos och jag kom iväg nästan en timme senare. Stressad och allmänt illamående, vilket jag har haft alla dagar hittills på jobbet. Lika yvig som Justyna Kowalczyk kände jag mig och det kan jag övertyga då jag åkte med henne under årets Vasalopp. Efter man ska ha koll på allt möjlig och göra flera saker samtidigt så slant jag ner i diket och kom inte upp med bilen som är en Fiat. Garanterat att en Saab eller Volvo skulle klarat detta. Efter som jag var ute i skogen någonstans utanför någon by………nä, förlåt jag var ute i vildmarken. Mitt humör var lika bra som mobil/3G teckningen, d.v.s. 0. Fick springa upp på en höjd, sådär nära 400 meter över havet. Tog en jäkla tid att komma fram först till posten och sen bärgare. Samtidigt var jag tvungen att stå kvar ute i regnet för inte teckningen skulle försvinna. Och eftersom jag är sommarvikarie så har jag bara fått shorts, t-shirt och en tröja, det blev kallt i regnet och dagens låga temperatur på dryga 10 grader. Frös som en nyfödd kalv på vintern och mina ca: 5 % kroppsfett värmde föga. Blev ju inte bättre då min lunch fick bli en banan och energibar, det blir man inte stor av direkt. Satt i huttrade i bilen, vars bil vågade jag inte har igång, då någon inte hade tankat den innan heller och vågade inte chansa. Tur nog hade jag lite P3- dokumentärer nerladdade så jag kunde lyssna på. Satt där i min ensamhet i 4,5 timmar (!) innan hjälpen till slut kom. På den tiden skulle jag kunna hinna spela två rundor golf (36 hål) själv. Har lite att jobba igen imorgon!

Kom hem halv åtta på kvällen och helt slut egentligen men gav mig ändå ut på mitt skatepass om än något kortare än planerat. Körde dryga 15 km på Marwe 6:or och höll ett snitt på 18,5 km/h. A1, men lite A2 i någon backe. Körde Skuggarvet t/r och sen backen längs med Mördarbacken upp till Hoppbacken. Blev en del på 2:ans växel som kändes urusel, lika usel som visar delar av sträckningen som är väldig gropig och efter dagens regn en massa grus, då man fick saxade och köra på 1:ans växel. Landade på 370 höjdmeter på 50 min åktid, inte illa det! Var faktiskt det första skatepasset sedan KIng of the Hill för nästan en månad sen. Imorgon är det en ny dag och kan bara bli bättre!

Jag gillar inte måndagar, men vet inte varför!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *