SkiErgintervaller på morgonen + 24 km skejt på eftermiddagen


Blev tidig uppstigning strax efter kl: 6 idag för att bege mig till gymmet och köra intervaller på SkiErg innan jag i väg och ha konferens med partiet. Jag hade puls som om jag fortfarande låg och sov bra länge under dagens pass. Det märktes inte minst på uppvärmningen där jag höll 1:59,5 min/500 tempo men hade bara 121 (62 %) i snittpuls, jag borde haft närmare 140 vid normala fall. Sedan väckte jag så småningom kroppen med 10×70/20 intervaller, sedan två minuters vila innan jag körde 10x 30/30. Dessa pass blir väldig jobbigt på slutet av varje block, men åkte hyfsad lika som sist, dock lite svårt att jämföra när man åker så kort tycker jag.  Tyvärr råkade jag klicka bort första blocket så vet inte vad jag hade för snittpuls men andra blocket hade jag 165 (86 %) i snittpuls och maxpulsen blev 185 (95 %). Jag körde som vanligt på motstånd sex. Hela passet tog 40 minuter efter jag avslutade med att köra fem minuter i 2:25 min/500 m tempo.

På eftermiddagen efter konferensen så körde jag skejt i 1:39 timmar, gick segt i den lilla nysnön som hade kommit under dagen och jag var trött redan innan så upplevelsen var därefter. 24,42 kilometer och 632 höjdmeter blev det, där snittpulsen blev 132 (68 %). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *