Skidtester inför Vasaloppet

Skånes bästa skidåkare! Skönheten eller odjuret, döm själva?

Skånes bästa skidåkare! Skönheten eller odjuret, döm själva?

Jag, Henry, Daniel och Oskar åkte iväg till Mångsbodarna för att testa lite skidor. Var fullt med folk och träffade en del roligt folk att prata med. Känd som man lyckas vara. Tyvärr lyckades jag inte testa något på de 20 minuterna jag var ute. Vi åkte vidare och testade skidor på ett annat ställe nära Mångsbodarna. Var mycket folk där med men jag tillsammans med Oskar testade ut tre olika av mina par. Tyvärr verkade de inte glida jättebra och ingen av dem stack ut i mängden. Jag och Oskar for iväg tillbaka till Mångsbodarna, där vi mötte upp Henry och Daniel. Den sistnämnda lyckades tappa bort sin mobil men fann den igen. Så alla vara glada när vi åkte tillbaka (ironiskt nog) där vi gjorde skidtesterna och sen tillbaka till Mångsbodarna igen. En tur på 5,6 kilometer och 40 höjdmeter. Vi höll i ett lugnt lagtempo med inlagda impulser. Snittfart på 17,7 km/h och en snittpuls på 144 (74 %). Kroppen och tekniken kändes inte alls bra, men efter impulserna så kändes det klart bättre. Pulsen kom upp bra som visar att formen är god. Har dock inga högre förväntningar imorgon. Blir ett bra långpass inför säsongens andra stora mål- nämligen SM femillen i Gällivare. Men topp 200 borde vara något man bör klara av, gärna topp 150 hade varit fint. Kommer har ett bra team runt oss imorgon, vi kommer har samarbete med Nybro Ski Elit. Det kommer säkerligen fungera kanon. Mitt startnummer imorgon är 1027.

Nedan kommer bilder som Oskar har tagit. Oskar har seedat upp sig i led 1, ingen vet varför men så är det.

Jag och Rickard, vad jag gör är högst oklart.

Jag och Rickard, vad jag gör är högst oklart.

Daniel Bodewall och Håkan Huselius som är langare respektive vallare/langare

Daniel Bodewall och Håkan Huselius som är langare respektive vallare/langare

Jag försöker lyssna eller nåt.......

Jag försöker lyssna eller nåt…….

Här har man vallat lite

Här har man vallat lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *