Skidor med vagn + styrka

Ytterligare en dag hemma med Lova så även idag blev det en åktur skejt på förmiddagen. Klockan som inte fungerat de senaste dagarna fungerade men hängde sig igen när jag skulle åka. Det verka som den fungera som den ska nu ikväll i alla fall. Åkte även idag med klassiska pjäxor och det gick helt okej trots väderomslaget då det idag var ganska glatt att åka. Skulle tro jag åkte 22,5 kilometer på 1:45 timmar lite knappt.

På kvällen så körde jag ett kort styrkepass på en halvtimme. Efter lite uppvärmning så körde jag detta:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×1,5 min sidoplankan
  • 3×8 @ 25 kg enmansrodd med hantel
  • 3×8 @ 15 kg axelpress med hantel/arm
  • 3×10 fällkniven
  • 3×40 dips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *