Skidgångsintervaller på Frösön i direktsändning

18 minuter in i sändning kom vi farande uppför Ladängen och även avslöjade oss att vi fick skjuts ner. 

Skidgångsintervaller i Ladängen denna förmiddag tillsammans med skiduniversitetet, och tydligen med P4 Jämtland också som sände direkt på toppen. Var ju inte meningen att springa in där och störa men så blev det och de nämnde även att vi åkte bil ner för sen springa upp. Som det kan bli.

För en gång skull hade jag möjlighet att delta på ett gemensamt pass tillsammans med skiduniversitetet och vi var väl ett tiotal som var med. Nu var jag visserligen bara med 2/3 av passet då jag behövde åka hem men fick ihop ett bra pass. Planen var först tre vändor uppför Ladängen med start vid Lövstabadet. Tanken var tröskel och första var helt klart kontrollerad, andra tuffare och sista var inte alls tröskel utan den var ganska styv. Lätt och bli så med med testosteronfyllda killar antar jag. Hängde med hyfsad men inga drömben och första backpasset på en månad samt lite mindre löpning på senaste tiden gav utslag av att det kändes tuffare än vad det har gjort tidigare i år. Körde handledpuls som var katastrof idag men övriga siffror var följande: 

  1. 5:04 min – 0,84 km – 119 höjdmeter
  2. 4:48 min – 0,83 km – 117 höjdmeter
  3. 4:39 min – 0,83 km – 120 höjdmeter

Efter dessa tre vändor så var det tre vändor med 15/15 intervaller uppför Ladängen. Jag körde som ni förstår bara en vända men den kändes bättre än de första tre längre. Hade bra tryck från början till slut trots bara 15 sekunders vila mellan varje intervall eller impuls om man nu tycker att det är ett bättre ord. Bra pass blev det ändå hursomhelst. 

På kvällen körde jag ett styrkepass hemma när jag var själv hemma med Lova. Det blir som det blir och svårt att göra klart vissa övningar men det gick bra ändå. Körde endast bålträning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *