Skejtintervaller på stadion

Ny vecka och en intensiv lång dag med möten, lämnat in bilen för byte av en pysspunka, tvättat bilen, tränat på dagen och haft diverse möten däremellan. Måndag kallas det. Dessutom lever aprilvädret upp till namnet, hagel och sol om varannan. Detta gjorde att gled otroligt långsamt och skidorna högg ofta som gjorde att detta träningspass inte var så roligt. Men det genomfördes och jag blev trött.

Efter uppvärmning så körde jag en tröskel och sen följt med 60/60 + 30/30 intervaller. Trots lite nattsömn så kändes det ganska bra i kroppen men en vad som strulade en aning. Tanken är att jag åker Sverige Cup i Sollefteå till helgen. Alltså ett lopp (15 km skejt) och inte hela minitouren, för sånt har jag inte tid med.

  • 11:32 min – 3,58 km – 18,6 km/h snittfart – 161 (84%) snittpuls
  • 6x ”60/60” – 157 (81%) snittpuls
  • 6x ”30/30” – 165 (86%) snittpuls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *