Skejt i dimman

Såhär såg det ut uppe på Torråsen i eftermiddag innan mörkret slog till, blåst, dimma och plusgrader var annars ingen njutning. 

Det är roligt att kunna åka skejt igen men idag var det inte speciellt roligt alls faktisk. Det gick helt okej att åka naturspåren upp till Torråsen och tillbaka, fallit ner en del snö från träden och blåst ner en del bråten. Bra balansträning med andra ord. Väl tillbaka på till stadion så var det stenhårt att skejta, men höll till där då jag inte hade pannlampa med mig. Harvade runt så jag kom upp i två timmar, vilket är lång träningstid numera för undertecknad. Tänkte lägga till ett längre drag tröskel men det gick inget vidare att åka så struntade i det. Hade bara ökad skaderisken kände jag och jag behöver knappast några bakslag. 32 kilometer och 118 (61 %) i snittpuls hade jag och tog 540 höjdmeter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *