Skejt, golf och gym

Haft lite aktiviteter denna söndag, började med knappt två timmar skejt och 36 kilometer på Marwe 7:or. 18,7 km/h i snittfart och 124 (64%) i snittpuls, 546 höjdmeter blev det där de flesta var på rullskidbanan. 

På eftermiddagen blev det lite golf, stundtals kan man tro att jag har fem i hcp, men stundtals så kan man undrar om jag någonsin har spelat. Kanske inte så illa i verkligheten men känslan är så ibland. Jag tror golfare känner igen sig. 

På kvällen körde jag ett gympass och kämpade mig igenom dessa sju övningar:

  • Knäböj, 3×8 @ 70 kg
  • Lutande rodd med skivstång, 3×8 @ 50 kg
  • Chins, 3×10 
  • Marklyft, 3×8 @ 95 kg
  • Axelpress med skivstång, 3×8 @ 37,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×8 @ 37,25 kg
  • Bicepsdrag i maskin, 3×8 @ 28 kg

Jobbigt som vanligt, kände att jag klämde ut det jag hade. Ökade med fem kilo när jag körde marklyft, var på gränsen men det gick. Man klarar mer än vad man tror. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *