Sista turen i Prince George

Har nu gjort min sista heldag i kanadensiska tillika VM- orten Prince George. Kan väl säga att den har varit lugn och stillsam för min del  och även tävlingsfritt för oss, så vi var ute på en dryg timmes långt skejtpass. 

Trots min roll som att styra upp allting, gå på alla lagledarmöten, valla, se till att laget har det bra och mår så bra som möjligt för att kunna prestera, så har jag kunnat sy ihop en hel del egen träning, faktiskt dubbelpass ( om än korta) förutom i förgår då det blev sprintguld och allt vad det innebar efteråt osv. Har nu på kvällen kanadensisk tid hunnit med ett styrkepass och tanken är att jag ska hinna med ett kort löppass imorgon bitti, ungefär samma tid som VM- sprinten i Seefeld ska avgöras. Få se om jag lyckas följa det eller inte. 

Annars fortsätter VM här med i ytterligare dagar och de har ett lopp kvar på söndag, blir nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *