Sista rycket!

Idag kördes sista träningspasset innan det är dags att bege sig norrut och Kläppen där vi ska bo inför Stafettvasan och Vasaloppet. Idag kördes som sagt sista passet och tyvärr tycker jag var vi bara tre som var med på klubbens träning, jag, Marcus och Thomas. Vi mest rullade runt i Lund och körde korta intervaller på cirka 25 sekunder per intervall eller snarare ryck för att väcka kroppen lite. Hade en bra känsla i kroppen och fick upp pulsen bra trots de korta intervallerna, vilket är ovanligt för mig och framförallt en tendens att formen är god trots jag inte vill vara i toppform förrän till SM om 2,5 veckor. Man ska inte klaga.

Inför Vasaloppet kommer vi har ett riktigt bra langningsteam som också många av dem som kommer att åka i Stafettvasan. Själv kommer jag inte ”ladda upp” på något speciellt sätt utan äter som vanligt men om möjligen lite mer eller ett extra mellanmål t.ex. Tror med att langningen kommer fungera bra att det inte behövs någon speciell uppladdning, utan all vätska som jag kommer få ska göra att jag orka att prestera under hela loppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *