Seg resa hem

Bild från gårdagens långa prisutdelning, mer om det imorgon. Foto: Johan Ahlström

Då är man återigen tillbaka på svensk mark, skönt på många olika sätt. Resen hem var knappast av det glädjerikaste slaget som man har varit med om, upp tidigt och avfärd kl: 3:30 finsk tid för att ta sig till närliggande flygplats, segt värre och ni som känner mig väl vet att jag inte sover så lätt när man är på resande fot så även idag, men någon mikrosömn lyckades man nog få i alla fall. Allt gick enligt plan fram tills vi landade på Arlanda där bagaget som skulle lämnas på just Arlanda inte dök upp men det ser ut att det har löst sig nu i alla fall, resterande bagage har kommit hela vägen till Jämtland. Seg när det ska strula och det tar tid för att reda ut vad som saknas och papper ska fyllas i med mera, det var faktiskt så tidskrävande att damernas OS- skiathlon hann både startas samt avslutas och Sverige med hjälp av Kalla lyckades ta ett guld som gjorde att Sverige ledde medaljligan i en liten stund åtminstone.

Väl hemkommen så vilade jag en stund vilket var välbehövligt, sen gav jag mig ut och sprang en knapp timme innan jag körde lite styrketräning, innan jag återigen sprang en kort sväng hemåt. Sprang som vanligt i min löparryggsäck från Wilja Labs. Kroppen var pigg fysiskt när jag sprang till gymmet, väl där var jag inte lika pigg men framförallt var jag trött mentalt så det ska bli skönt med vilodag imorgon. Kommer av största sannolikhet att somna ovaggad ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *