Säsongens första (kanske sista) full hand

Njuter av varje timme man kan tränar barüber i detta län, gäller att passa på. 18 grader under kvällspasset!

Var uppenbarligen på träningshumör idag, blev fem timmars träning d.v.s. en full hand och det hade jag inte riktigt planerat nar jag vaknade i morse men så blev det och jag gillar att jag tränar lite spontant och som jag känner för, man kan ju inte säga att man inte har presterat dåligt hittills. Tror knappast på fler dagar med fem timmars träning på en dag under denna sommar, men man vet aldrig.

Började med att staka på 3:or tillsammans med Zebastian, två månader sen sist men det sitter väl i ryggmärgen. Dagens runda var helt odramatiskt och var Frösön- Ås- Rödön- rundan, 49 kilometer nästan på 2:55 timmar. 437 höjdmeter och en snittpuls på 119 (62 %) var också facit från detta pass.

Kvällspasset blev det att skejta på Marwe 7:or till rullskidbanan och sen snurra runt lite där. Var bökigt idag att ta sig ditt p.g.a. av ett Tivoli var mitt i vägen och att det är några vägarbeten på vägen ditt, svårt att skejta i grus med grovstorlek som makadam. Var annars lugnt och skönt på rullskidbanan, kunde njuta och åka ostört idag. var ute i 2:04 timmar totalt och kom 38,4 kilometer, alltså nästan 88 kilometer totalt bara idag. 538 höjdmeter blev det och nästan 1000 höjdmeter totalt idag, så inte så värst mycket direkt, jag plockade 740 höjdmeter på en och en halvtimme på 4:or tidigare i veckan, ganska styvt det. Snittpulsen landade hur som helst på stabila 126 (65 %), lagom det kan jag tycka.

Tanken var inte att köra rullskidor igen som dagens andra pass men eftersom det blir löpintervaller imorgon så tänkte jag spara på löpmusklerna tills imorgon, kan behövas då jag tänkte springa korta banintervaller. Jag hade idag lite mer humana träningstider, kl:8 och kl:17 är lite mer vanliga än kl:4:30 och kl:19:30 som jag hade igår. Annars har jag fått gjort mycket små saker hemma och bl.a. städat, nu har man nästan hemtrevligt och kan tänkas bjuda in folk igen till lägenheten, välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *