Runt Frösön + styrka

Man få se mycket vatten när man springer runt en ö.

Måndag och det var dags för lite träning igen. Blev en lugn tur runt ön i löparskorna, vackert väder men man känner att hösten är på ingång. Kändes ungefär som efter en vilodag, ganska fräsch i stort sätt hela tiden och pulsen steg fint uppåt så fort det gick lite uppför men samtidigt då det gick lätt så sjönk densamme. Nöjd så. Allt gick bra förutom att jag lyckas göra ”sälen” d.v.s. vurpade då jag sprang på en rot och samtidigt försökte hitta de där blåbären som man inte fann idag heller. Få väl titta på stigen nästa gång. Skrapade i knäet men annars klarade jag mig ganska väl. Rundan jag sprang är den fina Frösölångrundan som går runt ön och har så gott som all typ av terräng förutom myr.

Siffror från passet:

  • Tid: 3:09:00 h
  • Distans: 34,07 km
  • Snittempo: 5:32 min/km
  • Snittpuls: 129 (66 %)
  • Höjdmeter: 636 m

Eftersom jag ska springa 5000 meter test imorgon var det kanske inte jättesmart att springa så länge och långt idag. Faktum är att jag kanske inte få till fler liknande pass innan jag ska springa ett lopp i Järvsö om 2,5 veckor. Sen är det osäkert hur det ser ut fram till Lidingöloppet om jag nu springer det. Kände att jag behövde detta passet.

Denna lediga dag innehöll ytterligare ett träningspass, nämligen styrka. 13 raka dagar av jag jobbat i sträck nu av mina två avlönade jobb jag har. Hade väl inte facket gillat. Styrkan innehöll lite av varje och jag fick trängas med skidskyttarna om utrymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *