Bärblockaren

Dagens skörd.

Vilodag denna söndag, skönt det. Har ingen vettig förklaring varför så många söndagar har blivit vilodagar för min del hittills denna säsong. Började dagen med att äta tre kokta ägg och inte mindre än fyra koppar kaffe, då jag gjorde en hel del ärande på morgonen/förmiddagen. Som typ att fakturera, jag gillar fakturera. Jag åt förövrigt tre ägg och en kopp kaffe igår till frukost och det stod jag mig väldigt bra på under hela förmiddagspasset som nästan varade i tre timmar och var lite hårdare än vanligt. Ganska säker på att det handlar om att jag ligger på en jämn stabil sockernivå under hela passet och eftersom jag inte ät eller drack någon sportdryck så låg energibalansen konstant jämn. Kul att testa lite olika upplägg.

Var ju det där med bärplockning, det gick minst sagt sådär att hitta blåbär på den här ön kan jag säga. Har någon tips på bra blåbärställen här på Frösön? Åkte sedan vidare efter den fadäsen till golfbanan på ön och hade golfträning med mina ungdomar där. Sedan styrde jag vidare till Rödön och plockade sex liter jordgubbar på en kvart, gick klart bättre än sist.

Annars har det blivit lite TV- tittande. Söndag idag så det innebär att det finns mycket sport att se på. Började med att se cykelloppet i Vårgårda, mäktigt att det finns ett så stort cykellopp i Sverige. Det mest anmärkningsbara var att jag tyckte det var lite roligt att ett stort gäng med kor stod nära vägen och tittade febrilt när dessa cyklister susade förbi utanför deras hage. Undrar vad de tänkte. Nu på kvällen har det varit friidrott och golf som man agnat sig åt, mer bestämt VM i friidrott i London och herrarnas sista majorstävling i golf för i år.

Imorgon är det dags för träning igen. Är ”ledig” i två dagar och har därför fri träning. Tänkte springa runt Frösön imorgon d.v.s. Frösölång på förmiddagen, eftermiddagen blir det styrka. På tisdag blir det ett kortare förmiddagpass på rullskidbanan följt att en sen träning på kvällen i Krokom där det bjuds på 5000 meter. Harar sökes som kan springa sub 17, hade varit mäktigt att ta sig under 17 minuter. Hoppas man kan få lite sällskap de närmsta dagarna, hör mer än gärna av er.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *