Rekat inför helgen

12998274_10204799364024505_1564448754133595227_o

Dags att summera denna dag. Stack iväg på förmiddagen till Christinehof tillsammnas med Oskar och Tina, där vi skulle reka lite inför loppet på lördag. Jag ska då springa det korta loppet i Österlen Spring Trail som mäter knappt en mil. Riktigt trevligt att ha sällskap. Vi stötte även på Gael som är tävlingsledare inför helgens evenemang, han satte ut banmarkeringar. Terrängen är relativt lätt för att vara ett trailopp. En timme lugn fin löpning blev det.

Jag cyklade förbi Christinehof förra sommaren men annars har jag faktiskt inte varit i krokarna sen jag tävlade i Showmanship för kalvar,. Det går ut på att gå runt med en kalvoch se glad ut så dommaren såg det. Jag tävlade med Rosa, vet inte om hon var glad men hon blev en riktig drama queen när hon blev ko i alla fall. Lite som After Dark fast hon nöjde sig med att endast vara ett kön hela livet, bäst så. Vi vann tävlingen förresten.

På eftermiddagen klipptes gräset för första gången i år. Sedan fick man ut till traktorn och åkte iväg och  trumlade kornet, få ju försöka se till att det blir svensk mat på borden i framtiden med. Åtminstone försöka. Det gick bra, men man fick plocka mycket sten förhand. Man blir stark av det misstänker jag. Fick lyckofnatt och studsade upp och ner som en studsboll i hytten när Sveriges herrlandslag i handboll blev klara för klara för OS i Rio. Eller vad det Ystad som blev klara för OS,? Man kan nästan tro det när man ser vilka spelare som leverera i det landslaget eller vilka namn som nämndes i radio.

Nu ska jag titta på slutrundan av US Masters. En sjuk dröm som jag har är att åka flyga ditt och skrika ”get in the hole” när Phil Michelson sveper upp en PW på 12:an.

Bilder som Oskar Henriksson tog idag:

Jag och Tina

Jag och Tina

Jag och får

Jag och får

Sprang i min klubbtröja idag trots bara sju grader. Lite kyligt men lite nostalgiskt att springa i den tröjan när Andrarum låg precis bredvid faktiskt.

Sprang i min klubbtröja idag trots bara sju grader. Lite kyligt men lite nostalgiskt att springa i den tröjan när Andrarum låg precis bredvid faktiskt. Övrig klädsel var Salomons tävlingsbyxdel och Salomons Sense pro samt Ski Team Skåne pannband.

Slutet av banan

Slutet av banan.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *