Radiointervju, basket, prisad

Vi fick pris efter VM- framgångarna i Finsterau innan basketmatchen mellan Jämtland och Nässjö. Förutom jag och Zebastian så var Fredrik Andersson t.v. (Parasport representant) och Kommunalrådet Anders Edvinsson. Foto: Karin Henriksson

Började annars denna dag med att vara uppe i ottan och var med i radio, närmare bestämt radio Malmöhus. Lite drygt 37 minuter in morgonens sändning kommer intervjun med mig efter tonerna av Van Halen`s Jump. Var egentligen inte helt förberedd men det gick okej ändå och efter jag själv lyssnat på mig själv så påminner min omgjorda skånska röst lite som maratongurun Anders Szalkai röst. Kanske bara jag som tycker så. Däremot pratade jag inget om löpning utan om skidåkning och framgångarna under VM och kommande världscupavslutning.

Efter radiointervjun så blev det ett fint stakpass tillsammans med Zebastian. Kallt och soligt gled vi runt i sträv snö mestadels på 3:an där det bara är natursnö. Hade klart högre puls än vanligt, kan beror på att det gled långsamt då det bl.a. blåste igen lössnö ner i spåren. 116 (60 %) landade snittpulsen på, så det är ju okej. Vi la även i nio platta impulser på stadion. På eftermiddagen drog vi i väg till gymmet en sväng och tränade styrketräning, något annat vore ju konstigt annars.

Efter gympasset så var vi på ett event med middag och intervju efter VM- framgångarna vi hade i Finsterau. Ditt hade vi blivit inbjudna och det bjöds på god stämning och mat. Strax innan matchen i basket ligan mellan hemmalaget Jämtland och Nässjö så blev vi hyllade och fick lite gåvor. Kul och spännande var det. Sen var det match och det slutade med hemmaseger, alla glada och nöjda.

Har varit minst sagt en fullspäckat dag från tidig morgon till sen kväll, förutom mitt på dagen då jag hann med den viktiga vilan. Nu ska jag dock valla upp lite skidor till morgondagens träning, sen få jag sova.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *