Premiär Vinterstudion

15134191_10153817829381707_247605746_o

Äntligen är Vinterstudion tillbaka i rutan.

Igår var det skidpremiär i Bruksvallarna och idag premiär för SVT:s populära Vinterstudion. I år kunde jag för första gången sen 2014 se den live då jag inte tävlade när TV- sände loppen. Var faktiskt kul att se när mina konkurrenter från igår tävlade idag, kändes faktiskt helt okej att man inte själv var med.

För att hinna med och se loppen live så var jag och Zebastian ute tidigt på morgonen och körde 2,5 timmar klassiskt varav en del var utan stavar. Var trött som ett lik i början men i slutet kändes det faktiskt riktigt bra. Pulsen idag var riktigt låg, 137 (70 %) kom jag upp i som mest och då åker man ändå riktigt tuffa banor som finns på Östersunds skidstadion. Tre mil och 640 höjdmeter blev det idag. Var runt noll grader på dagens skidpass, vallade med klister (universal/violett) täkt med burk, fungerade bra under nästan hela passet.

På eftermiddagen var vi iväg till gymmet och körde ett nytt program med ännu fler övningar med rotation i. Lär kännas i kroppen imorgon. Körde även lite spänsthopp och ”stakning med medicinboll”.

Fastnade både på bild och text i lokaltidningen i Östersund.

Fastnade både på bild och text i lokaltidningen i Östersund.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *