Premiär till helgen


Från premiären i Bruksvallarna 2015, 15 km skejt! Foto: Skidzonen

På söndag ska jag göra säsongsdebut denna vintersäsong, ska bli kul att köra även om jag har lite mer att önska kring träningen inför säsongen. Har dock tränat på senaste tiden vilket gjort mig lite sliten. Sen gör den här tiden på året att jag väldig lätt bli trött p.g.a så korta dagar med dagsljus som det är just nu. 

På söndag så väntas det 15 kilometer på en ganska tuff bana där det väntas bli s.k. teknikzoner där man få köra alla klassiska växlar förutom stakning. Bara den förklaringen förklara hur tramsigt det är med teknikzoner. Jag kommer trots det troligtvis staka, sen jag drog ljumsken för ett år sedan så har jag bara diagonalat vid två tillfällen. Tror det är en för stor skaderisk om jag skulle försöka diagonala exempelvis. Har även svårt att diagonala effektivt, än mindre att saxa som jag förmodligen blir tvungen till på söndag någonstans på banan. Staka går fortare för mig än att använda benen numera helt enkelt, frågan är bara hur länge överkroppen orkar. Få se på söndag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *