Premiär på 2:orna

Östersundsrullen tidigare i år, då åkte jag på 2:or låneskidor som var från Skigo. Foto: ÖSK

Idag körde jag första träningspasset på mina 2:or (Elpex). Var på tiden, är snart oktober och om tre veckor blir det säsongens första snöläger utomhus. Kommer troligtvis hinna bli några pass på 2:orna innan det blir snöträning även i Östersund. En anledning varför jag inte har åkt på 2:or är att jag inte har tävlat klassiskt mer än en gång i år och den gången var det Östersundsrullen och på låneskidor. Anledningen idag att jag åkte på 2:or var att chefen (Zebastian) gav mig förmånen att åka på 2:or och han som vanligt på 3:or, allt för att jag inte skulle bränna för mycket krut till morgondagens Lidingölopp. Fungerade bra tycker jag.

Endast en dryg timmes totalåkning blev det och det var dagens fysiska aktivitet. Imorgon ta jag ett morgonflyg till Stockholm och sedan blir det vidare transport till Lidingö. Ska bli roligt, spännande och framförallt jävligt jobbigt imorgon, alltså springa, flyget går nog smidigt och snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *