Premiär imorgon

Då är det snart dags för säsongspremiär på rullskidor i Kaxholmen (Landsjön runt) lite nordost om Jönköping. Testade mina riktiga tävlingshjul idag men var svårt att hitta känslan då det var blött på vägarna, vilket är lite halt på vanliga tävlingshjul. Tittade mest efter hur skidorna gick, så inget lager var klämt eller att de gick snett t.ex. Kroppen har annars fortfarande inte kvicknat till men det är lugnt, ska ju inte vara i form förrän i Januari nästa år :).

Skulle ha sprungit en timme i morse men hoppade över passet då jag inte riktigt fått tillräckligt med sömn av olika anledningar de senaste nätterna. Gäller hitta en balansgång där vågen inte tippar över till, för lite sömn och för mycket träning. Det funkar inte och jag är väldigt noga med att inte balansera över på något håll. En av många anledningar till att jag inte varit sjuk sen september 2013.

Blev ganska många minuter på rullskidorna idag ändå. Först var en knappt halvtimme stakning på 3:or med Marcus som av en slump dock upp samtidigt som mig i Vipeholm. Det var trevligt. Efter det korta passet var jag ungdomstränare och idag var eleven Gabriel som aldrig stått på ett par skate rullskidor förut. Efteråt körde jag ännu mer teknik och denna gång med de andra ungdomstränarna Christian och Johan, innan jag körde några kilometer för mig själv. Ser framemot att komma igång tävlandet, trots formen (så klart) lyser från sin frånvaro. Målet imorgon är att hitta något i tekniken som jag har förbättrat och kan ta med sig i kommande tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *