PP Vertical K imorgon i Åre


Strax innan målgång i 2018 års upplaga. Foto: www.fjällmaraton.se

Imorgon är det återigen dags att tävla, denna gång Peak Performance Vertical K i Åre. Blir min 5:e start så börja kunna att lunka upp till Åreskuta. 42:24 minuter (2019) är min bästa tid och 4:e plats (2017) är bästa placering. Ser ut att bli bra startfält, men kanske kan hoppas på att bli bästa svensk om jag får till ett kanonlopp. 

Idag däremot har jag haft vilodag igen, hade en liten plan att träna men dubbelpass på jobbet och lite svårt att sova i natt gjorde att jag valde att vila idag. Benen känns ändå helt okej trots strax över 3,5 timmars fjällöpning igår och 15 kilometers terränglopp i förgår. 

 Bilden är nära målgången uppe på Åreskutan från 2017 års upplaga.  Foto: www.fjallmaraton.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *