Posten + behandling

Första dagen på posten idag, kommer nog funka i sju veckor. Segt med första veckan då man jobbar heltid, sen 70 %, blir lagom det, så man kan träna på. Har en lugn träningsvecka denna veckan och har haft vilodag idag. Kommer träna mindre denna veckan men med högre intensitet och försöka bibehålla formen till SM i Sundsvall på lördag, där jag kommer köra backracet. Ett lopp som ska passa mig bra.

Efter jobbet handlade jag mat idag igen, då jag missade en del igår när jag skulle storhandla, var längesen sist så man hade glömt vad man ska ha för att tillaga lite mat. Men idag blev det Tacogratäng, det var längesen men väldigt gått. Efter handlandet fick jag behandling av min överansträngda lår (knä) främst. Hade turen att min kära sjukgymnast Eva var på besök i Falun och kunde köra en härlig men oerhört smärtsam behandling. Vi hittade någon ny ond punkt, eller snarare ett par. Lite överansträngd och jag har haft tur att jag inte fått en muskelbristningen och väldigt glad att jag inte sprang i Stockholm. Har inte löpförbud men har bestämt mig att inte köra varken skate eller löpning denna veckan, utan allt fokus på SM och ev. Näsrullen nästa helg igen. Blir nog bra! Fick även med mig en massa tejp gjord av naturliga ämnen som ska påskynda återhämtningen i musklerna och i mitt fall vänstra framsida lår. Har sovit lite väl lite de senaste nätterna och därför kommer rapporten från Stockholm Rollerski om några dagar. Vill ha fokus på sömn nu inför SM, allt för att prestera på topp på lördag.

Förresten var jag med i En klassiker i typ 2 sekunder (11:50 in i avsnittet) i kvällens avsnitt som också var det sista. Har ambitioner att allvarligt försöka slå Oskars Svärds rekordtid. Försöker kanske redan nästa år och i så fall ha målet att bli topp tre, i framtiden slå rekordet.

Nej jag har inte tatuerat mig men har snart fått raka av allt hår på vänster ben för plats av "rehab" tejp. Känns bra iaf!

Nej jag har inte tatuerat mig men har snart fått raka av allt hår på vänster ben för plats av ”rehab” tejp. Känns bra iaf!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *