Packat och klart + bilder

Nu är bilen och släppet packat redo för avfärd tidigt imorgon bitti. Hann även med att springa en timme med Raj i Fyledalen i det soliga vädret. Var väldigt blåsigt idag men inget man direkt kändes av i de knappa 20 graderna det var idag. Detta var det sista träningspasset i Skåne på länge nu. Ska bli skönt att återigen klippa navelsträngen från mina föräldrar. Flyttade hemifrån när var 16 år och har sedan dess bott utanför Skåne vid ett par tillfällen, bl.a. har jag bott i Oslo, Uppsala och Falun men mest i Skåne. Har dock alltid varit skriven hemma på föräldrargården men denna flytt hoppas jag bli permament nu. Har varit mycket nu de sista två veckorna, rent fysiskt har jag kanske haft den bästa perioden de senaste två veckorna med bra resultat på tävlingarna och många riktigt bra träningspass. Dock har det varit väldigt jobbigt psykiskt och kanske de två värsta veckorna rent mentalt har det nog varit. Känner därför man är på övertid nu men ska bli skönt att flytta till Östersund och att börja om på nytt.

Dagens träningspass gick som sagt i Fyledalen och det var en timmes löpning som var planerad i A1- tempo. Kändes lätt att bara springa idag, man bara sprang på utan större ansträngning och idag var det jag som drog Raj i så gott som hela träningspasset. Vi utgick från gamla Tegelbruket och sprang på de västra sluttningarna sätt ur dalen. Sprang nästan bara skogsvägar, lite på grusväg och en liten tur obanad terräng, men meningen var att springa så många backar som möjligt. På slutet blev det två rundor på östra sidan av dalen, nämligen Tegelbruksbacken. Gick bra där med men kände en hel del i vaderna på slutet. Blev många höjdmeter på de 13,62 kilometerna vi var ute. Hade ett snittempo på 4:31 min/km men på grund av kuperingen så var kilometertiderna väldigt varierande som man nedan kan se, i parentes är det höjdskillnaden. Snittpulsen landade på 73 % av max och vi tog 282 höjdmeter.

 1. 4:31 (2)
 2. 5:03 (47)
 3. 4:26 (3)
 4. 4:14 (19)
 5. 4:36 (8)
 6. 4:04 (-38)
 7. 5:21 (40)
 8. 4:16 (-22)
 9. 4:11 (-15)
 10. 4:22 (-3)
 11. 5:01 (27)
 12. 4:07 (-31)
 13. 5:09 (49)
 14. (0,7 km) 3:42 (-45)

Fler bilder från St: Hans Extreme där jag blev 2:a i torsdags. Bilderna är tagna av Jonas Roslund och Stefan Magnusson.

Starten

Starten

Här ledde jag efter knappa kilomtern, här är det riktigt brant.

Här ledde jag efter knappa kilomtern, här är det riktigt brant.

Här är ännu brantare och det var också här strax innan varningen som jag fick en liten lucka. Efter den backen blev jag stum och omsprungen.

Här är ännu brantare och det var också här strax innan varningen som jag fick en liten lucka. Efter den backen blev jag stum och omsprungen.

Målgång, man var bra skakig när man skulle trycka ner den där sportidenten i hålet.

Målgång, man var bra skakig när man skulle trycka ner den där sportidenten i hålet.

Lotta och Tina tittar på när jag försöker överleva efter målgången

Lotta och Tina tittar på när jag försöker överleva efter målgången. Och han där till häger ältade en massa att jag skulle gå och stämpla ut och få ner tiderna på ett papper. Jag vinglade dit så småningom och fick mina tider på papper men jag svettades så att det blev genomblötta istället.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *