På det igen

13170613_10153367268911707_42209780_o

Vila igår, träning idag. Så är det bara. Började med att ta en kortare morgonjogg i Ora när jag ändå hade vägarna förbi då jag senare skulle jobbar. Fin omgivning men vara bara ute i en halvtimme. 5,7 kilometer kom jag på den halvtimmen.

Efter jobbet var jag tillsammans med Johan, Ungdomstränare. Det var inte många där men den yngsta var bara 5,5 år. Det ska börjas i tid. Sedan tog jag på mig Elpex 3:orna och stakade i det soliga vädret med en ganska frisk östlig vind. Dagens runda utgick från Vipeholm (Lund) och sedan denna rutt, Sandby – Hällestad – Vasaholm – Dalby – Vipeholm. Ganska exakt 35 kilometer lång var denna fina runda. Förlängde rundan med två kilometer till via Hardebergaspåret där jag körde 10x 10/20 impulser, gick överförväntan med hög puls och allt.

Stakade som sagt och känslan blir allt bättre men tycker inte att tekniken sitter så bra som jag vill, men det kommer väl med tiden. Var 23 grader så det fick bli utan tröja idag också, svårt att tro då det snöade förra veckan på samma ställe som det idag var såhär varmt. Tjejerna som jag åkte förbi gav blickar men visst det var väl mer av förskräckelse att se denna bleka figur. Men kanske har fel. Hade motvind i början men sedan fin medvind sista halvan av passet. Hade faktiskt en snitthastighet på 24,5 km/h mellan Dalby och Linero, trots jag små petade i  A1- puls. Fick dock ploga lite på vägen från Dalby ner till rondellen, händer typ aldrig att man behöver ploga för att få ner farten när man kör på 3:or som idag.  232 höjdmeter blev det totalt, fortfarande lite skeptiskt till om min barometer i klockan funka som den ska. Borde varit lite färre höjdmeter än vad den visade.

  • Tid: 1:55:05 h
  • Distans:  37,08 km
  • Snittfart: 19,33 km/h
  • Snittpuls: 141 (72 %)
  • Maxpuls: 168 (87 %)
Här vid en färist få man ta det lugnt när man ska gå över. Det har gått bra alla gånger utom en gång i Norge. Då skulle jag åka Lysebotn Opp och bröt staven i färist 15 minuter innan start. Jag frågade då Devon Kershaw om jag kunde få låna hans reservstavar och det fick jag. Det var bra då jag fick ett par Triac 2,0 istället för att åka på mina CT1.

Här vid en färist få man ta det lugnt när man ska gå över. Det har gått bra alla gånger utom en gång i Norge. Då skulle jag åka Lysebotn Opp och bröt staven i färist 15 minuter innan start. Jag frågade då Devon Kershaw om jag kunde få låna hans reservstavar och det fick jag. Det var bra då jag fick ett par Triac 2,0 istället för att åka på mina CT1.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *