Nya prylar från Alpina och Rex

Fick i veckan hem ett paket från Backcountry, där fann jag bland annat två pjäxbagar och lite vallor från Rex. Så nu är det bara att vänta på snön, så man kan åka skidor och valla. Uttläggning av snön sker nu i veckan och premiärturen blir till helgen om allt går som det ska.

Idag har man ställt om klockan, ett jädrans påhitt enligt mig. Trött satan är man också. Hade plan att träna idag men en hel del huvudvärk den här helgen och alltämnt seg som knappast var bättre idag så valde jag att vila. Hoppas på en piggare Johannes imorgon. Den här tiden på året har jag haft väldigt svårt med sen jag flyttade hit, vill ha snö och skidåkning nu så jag kan bli lite gladare igen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *