Ny TV

Självklart invigdes den nya TV:n med att se Svenska skidspelen i Falun.

Hej på er kära läsare!

Idag har jag tränat men också skaffat en ny TV. Min gamla har givit upp, lätt och bli så när man blir gammal. Den har varit trogen sen 2005 om jag inte minns fel, en 26 tum platt- TV som jag skaffade i samband med att jag sålde jultidningar. Den nya Tv:n är en 32 tum stor och är fullt tillräckligt i min lilla lägenhet.

Träning har man hunnit med också denna lördag. Blev ett 90 minuters lugnt skejtpass med Zebastian på förmiddagen. Eftersom det är skidskytte SM/cup i Östersund i helgen så fick vi nöja oss att åka runt på konstsnöslingan. Vi skrapade ihop 424 höjdmeter på de 23,55 kilometer vi hann åka. Snittpulsen landade på 108 (56 %) så lugnt på det stundtals isiga underlaget.

På eftermiddagen drog jag iväg på ett pass igen, även det skejt men nu tillsammans med min bror Johan som kom igår och ska vara här uppe i några dagar. Den stora anledningen att det blev skejt igen och inte klassiskt var just avsaknaden av klassiska spår. Skidskyttar tävlar ju aldrig i klassiskt. Trots jag nu har tränat samtliga dagar denna veckan så var kroppen väldigt pigg, kändes nästan som man kunde åka hur fort och hur länge som helst. Var ute i en dryg timme och plockade 540 höjdmeter på nästan 20 kilometers åkning. Snittpuls på 128 (66 %) och en maxpuls 173 (89 %), som vanligt går inte pulsen över just 173. Jag körde någon typ av fartlek där jag hade omkring tio minuter i högre fart. De flesta fartökningarna var korta men körde två längre drag på 3-4 minuter vardera. Vi passade även på att filma så imorgon tänkte jag lägga ut några filmsnuttar hade jag tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *