Ny träningsperiod

Har idag måndag börjat med en ny träningsperiod, hoppas på lika bra som förra, där resultatet blev 23,5 h, 25 h, 11 h och 10,5 h. I Falun och i andra skidkretsar talar man ofta om periodisering i form av fyra veckors planering. Tycker det är lite svårt för mig som jobbar och reser en del att planera in det hela. Har min ungefärliga planering i huvudet mest hela tiden, kanske lite för mycket ibland, nåja.

Så idag började jag med ett löppass runt lunchtid med Raj i Fyledalen. Om nu senaste löppasset gick på hårda milen i Torsby så var det lite som tunga milen. Mycket växtlighet som vi sprang igenom. Vi sprang över Tegelbruksbacken och sen till Kronoskogen via gamla järnvägen. Sen tillbaka och lite helt obanad på slutet. Skoj att springa, vi skrapade ihop dryga milen på 1 timmer och 3 minuter, 150 höjdmeter. Att jag har varit hemma igen berodde på att jag hade lite saker jag behövde göra. Hade ändå tid att åka till Lund senare på kvällen och vara med på klubbens gemensamma distanspass. Vi var av någon anledning bara tre i elitgruppen, jag Marcus och Simon. De båda är på väg tillbaka till bra träning igen efter frånvarande av olika anledningar, men annars är det inte mycket elitverksamhet i klubben just nu, hoppas på ändring. Marcus körde skate, jag och Simon klassiskt, han på 3:or och jag på 4:or. Trots tävlingarna under gångna helgen, kände jag mig riktigt starkt, så formen håller i sig. Fick upp pulsen bra i de få backarna vi körde men återhämtade mig snabbt på de mer lätt åkta partierna. Ett tecken på att formen är bra, men det ska man ändra på nu, då man ska träna ner sig för att återigen flytta och förbättra sina gränser. Allt för att bli bättre. Är som ett företag som ständigt vill utvecklas.  Vi åkte Torna Hällestadsrundan, nästan 32 km och vi snittade 17,5 km/h, bra det på 4:or och A1.

Fodrade kraftfoder till dessa kalvar idag, men de åt snabbt upp det och ville ha mer. Lite som barn som äter upp lördagsgodiset redan på fredagen.

Fodrade kraftfoder till dessa kalvar idag, men de åt snabbt upp det och ville ha mer. Lite som barn som äter upp lördagsgodiset redan på fredagen.

Nä, fick ingen helsida på sportsidorna, Ystad Allehanda efter rullskid- framgångarna. Men kul att Ystads IF fotboll fick en helsida. Dem är ju lyckas med bedriften att i praktiken säkrat seriesegern i helgen. Inte illa för ett f.d. storlag som var sånär att spela i näst högsta ligan i början på 2000-talet. Men vinna div 6 över småorter i kommunen är ju riktigt stort, grattis!

Nä, fick ingen helsida på sportsidorna, Ystad Allehanda efter rullskid- framgångarna i SM i helgen. Men kul att Ystads IF fotboll fick en helsida. Dem är ju lyckas med bedriften att i praktiken säkrat seriesegern i helgen. Inte illa för ett f.d. storlag som var sånär att spela i näst högsta ligan i början på 2000-talet. Men vinna div 6 över småorter i kommunen är ju riktigt stort, grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *