Mycket snö

Det har kommit mycket snö här uppe i norr kan jag meddela och idag fick man borsta bort ännu mera snö från bilen när man skulle iväg och åka lite skidor, två timmar lugn klassiskt blev det i nysnön innan man återigen fick borsta bort några centimeter till med snö som låg på bilen när man skulle hem.

Detta var dagens enda träningspass, lagom det då det ska tävlas imorgon och jag har nu ikväll vallat upp två par blanka skidor tills morgondagens Föllingelopp, lär gå långsamt samt vara mjukt imorgon efter all snö som fallit den senaste tiden men staka ska jag göra, lär bli ett bra pass hur som helst.

Jag skulle tippa att snödjupet här ligger nära en meter och så mycket snö har skåningen nästan aldrig sätt förut, men jag vänjer mig gärna. Jag tycker också att snöröjningen fungera bra här, speciellt där jag bor på Frösön, en eloge till snöröjarna. Jag är ingen förespråkare om kvotering men jag hade gärna sätt kvotering av snötillgångarna i landet, det hade nog alla Götalands skidälskande entusiaster gillat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *