Kosläpp och kvällsintervaller


Var på kosläpp på förmiddagen både med familjen och partikamrater.

På kvällen så blev det intervaller på stakmaskinen, körde som vanligt fem minuter lugnt i början som uppvärmning och sen samma visa efter intervallerna. Däremellan var den riktiga svettfesten som var följande:

  • 5 min tröskel @ 308 watt – 137 (71%) snittpuls
  • 10x ”60/30” @ 360 watt – 152 (79%) snittpuls
  • 10x ”40/20” @ 375 watt – 166 (87%) snittpuls
  • 5 min tröskel @ 306 watt – 166 (87%) snittpuls

Som man kan se så hade jag besvärligt svårt att driva puls i början, 29 slag i skillnad mellan första och sista tröskeln trots jag drog i princip lika hårt. Har två vilodagar i rad nu men satt plant och blivit sliten av det. Detta i kombination att jag var lite låg på energi gjorde att pulsen var låg i början. Men likförbannad blev man riktigt trött. Andra blocken (”40/20”) gick jag över min förmåga i början och fick ta det lugnare innan jag kunde avsluta starkt. Är lite osäker på watten under blocken men tror jag fått till hyfsad snitt som är jämförbara framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *