Lite lugn skejt

Tillbaka i träning igen. Var på läkarbesök förra veckan för kolla handen och fick sån där läkemedel läkare bruka skriva ut och istället för göra skillnad fick jag bara mer besvär med magont senaste dagarna och förmodligen en anledning också att jag avbröt lördagens intervallpass på löpbandet. Dock ska tilläggas att handen verka fungera bra och att jag nu slutat med läkemedelskuren.

Drog mig ut hursomhelst till skidspåren i Brunflo där jag i vanlig ordning sprang till och från skidspåren. Åkte fyra varv runt 5:an och som jag misstänkte så hade de inte hunnit dra om denna förmiddag än så det var spårigt och hårt, vilket gjorde det svårt att åka. Bra balansträning och det kändes ändå bra och var roligt att åka. Det hela tog 1,5 timmar och jag hade 125 (65%) i snittpuls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *