Lite lätt träning

Nya tajts och jacka från Team Nordic Trail. Ryggsäcken är på som vanligt när jag springer och heter the eXploror från Wilja Labs.

Haft en seg dag men har ändå lyckas få ut denna förödande kropp och motionerat i hör och häpnad 3,5 timme, bara sådär. Började med att cykla runt Brunfloviken tillsammans med sambon. Själv körde jag i gamla löparskor på min gamla transportcykel som jag faktiskt cyklade Vätternrundan med 2009, väger runt tio kilo och har smala däck så det var ingen tung rackare till cykel att ta sig fram på. Tog 1:54 timmar att ta sig och snittpuls på 101 (53 %), så riktigt lugnt men samtidigt har jag haft lägre i puls än så när jag är ute på distansträning. 

Kvällspasset så var jag ledare för TNT, mådde inte så bra på väg ditt och rörde mig sparsamt själv under passet men hem kändes det faktiskt bra, nästan riktigt bra om jag ska skrädda orden. 129 (66 %) i snittpuls och 4:36 min/km tempo i snitt över de dryga tre kilometerna hem, där det förvisso går en hel del nerför men ändå, tyngdlagen gjorde sitt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *