Lantliv

Här trivs man.

Första dagen hemma på föräldragården på Österlen är till ända. Har väl gjort sånt man gör på en gård som att kört traktor och lastare, klippt gräs, klappat kor, röjt undan ris/träd och sånt. Gott och blandat helt enkelt.

Har faktiskt tränat lite idag med, en timme i Kronoskogen blev det tillsammans med Tobbe. För att orka med att ta de 11,41 kilometerna och 127 höjdmeterna tog jag hjälp av Raj, våran hund. En draghund alltså. Vet inte riktigt hur stor hjälp han var idag, verkade som han har slarvat med grundträningen. Snittempot var 5:14 km/h och snittpulsen landade på 136 (70 %), helt okej tycker jag efter senaste tidens miserabla kondition. När jag är i bra slag håller jag ungefär 4:50 4:55 min/h med samma intensitet som idag. Nu är det inte i april månad man ska vara i form direkt, men ändå en liten indikation om hur man ligger till. Avslutade dagens enda träningspass med att köra lite spänst i form av jämfotahopp.

Under denna period på året är inte träningen alls lika viktigt. Kommer träna lite sporadiskt och vad jag känner för, kommer så småningom göra en summering av träningsåret.

Dessa två kvigkalvar är en vecka gamla och lyckligt lottat från terror och all övrig elände här i världen. Jag kallar dessa varelser för the Olsen twins, ni kanske fattar varför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *