En löptur i Fyledalen

Foto: Oskar Henriksson

Blev en timme i löpskorna idag med, denna gång i Fyledalen. Som sällskap hade jag med Raj idag med men också ultralöparen Oskar Henriksson. Vi sprang både på vanlig grusväg men även en del obanad terräng. 10,67 kilometer hann vi med, detta gav ett snittempo 5:34 min/km. Tycker det är ett bra tempo på den intensiteten jag hade idag, börja så smått komma tillbaka i gammal gott slag kanske. Hade 136 (70 %) i snittpuls idag, ganska typiskt belastning för mig under ett sådant pass. 157 höjdmeter blev det även under turen.

Mer som hänt under dagen har varit att strosa runt på gården och göra lite nytta. Har även haft lite uppvakning och firat min födelsedag, flera dagar för tidigt men jag åker utomlands när jag fyller år så det passade bra idag.

Bilder som Oskar tog:

 

Sport- BH och långsammare hund sökes?

Rälsen mellan Tomelilla och Sjöbo, här går inga tåg längre.

Ibland underlättar det att vara kort och hund.

Noterade dagens högsta puls (154 (79%) ner från denna slänt som givetvis är mycket brantare än vad den ser ut.

Dovhjortar såg vi många av……….

……..Ännu fler dovhjortar, såg även en kronhjort hemma senare på dagen.

Alla tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *