Längd i Brunflo

Diverse skidåkning i Brunflo idag. Började dock dåligt då sandbilen precis körde förbi huset när jag var påväg med Lova i vagnen till skidspåren. Var bara att ställa om, starta bilen och packa in Lova i en kall bil, inte populärt då det var varmt och gott i vagnen redan. Tanka var jag tvungen också göra så blev inte så värst miljövänligt. Tappade en halvtimme på det och jag hann då bara med att köra skejt i 1:08 timmar. Dessutom hade jag hög puls (132 (68%)) och var väl ingen vidare känsla heller. Ett träningspass blev det i alla fall och det var fint att åka.

På eftermiddagen var det återigen dags att vara miljöbov då hela familjen denna gång åkte till skidspåren igen. Men kom på att jag glömde en sak till vagnen så fick fara hem igen och hämta den saken och sen köra tillbaka. Hade man skippat sandat idag hade man sluppit att åka massa småturer med bilen. Väl tillbaka igen så körde vi ett varv alla tre, denna gång stakade jag och det går är jobbigt och orytmiskt sätt att ta sig fram med vagn.

Sen åkte jag två varv själv på 5- kilometersslingan, andra varvet blandade jag lite fart. Tror det kan varit årets första eller andra pass där jag åker skidor utan vagn, förutom när jag har tävlat. Gick ju klart mycket snabbare att staka utan vagn förstås, man kände sig nästan snabb och bra. När timmen passerade så körde jag först 5x”60/30″ intervaller och direkt på det 5x”30/30″. Under dessa tolv minuter hade jag ändå 167 (87%) i snittpuls, bra det. Kändes helt okej men har inte riktigt styrkan för att hålla emot, är för snabb i förhållanden till min styrka just nu. Något som jag aldrig trodde om mig själv, men så är det just nu. Sprang sedan lugnt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *