Lämnat Skåne igen

Bruka bära kalv(ar) när man är nere på föräldrargården, som för två veckor sedan då en nyfödd stor tjurkalv föddes men var för trött när den skulle få åka hem så man fick bära den, inte lätt att vara liten.

Jag reste tidigare idag tillbaks till Östersund igen efter några dagar i Skåne (och Växjö) där det förut Växjömaraton i lördags bara blev ett kortare pass på fredagen i träningsväg denna korta vistelse. Anledningen var att jag drabbades av någon typ (troligen) av magbakterier som gjorde att jag fick feberfrossa och spydde när jag kom hem från Växjö. Dessutom fick jag huvudvärk som först släppte idag. Har aldrig varit magsjuk förut så vet inte riktigt vad detta var, visst drabbades jag av vätskebrist i slutet av lördagens lopp men jag har tränat många 4-5 timmars pass där jag druckit mindre än vad jag gjorde under hela lördagens lopp. Något skit i kroppen fick jag och först idag har jag kunnat äta normalt igen men valt att inte träna något då energinivån har varit låg. Imorgon däremot så tänkte jag träna lite lätt och försöka komma igång igen med träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *