Kyligt kort pass idag med

Rullade till skidstadion idag med denna sena eftermiddag, blev förvånad över att det var nersläckt men så var det. Skulle ju bara staka så det funkar ju fint om man bara hitta spåret. Har faktiskt ledsagare när det varit helt mörkt förut så det var inga problem. Hittade belysning så det fick bli en tur till Spikis och snurrade runt tre varv där innan jag for tillbaka. Då var belysningen tillbaka på skidstadion igen så hittade hem utan större bekymmer. 

Körde på ett par fina stakskidor idag och var glad att det inte fanns något grus eller liknade på dagens tur, speciellt när jag inte hade mina träningsskidor med mig. 16,12 kilometer på 1:06 timmar landade dagens träningsdos. Jag hade 132 (68 %) i snittpuls, det tar sig. Kommer inom den närmsta tiden ha ett mer strukturerad träningsplan igen 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *