Kort kall vacker tur


Elitsport (skylten i mitten av bilden) där jobbar jag, den syns fint när man åker till Spikbodarna från stadion hållet.

Fredag och ytterligare en fin men kall vinterdag, var omkring 20 minusgrader idag när jag åkte. Jag hade lite ärenden på stan innan jag for upp till skidstadion. Kom då på att jag hade glömt skidkläder på ovankroppen. Det dög fint att åka i en vanlig vinterjacka och tack vare att blixtlåsen inte fungera på den så var även ventilationen på topp. Stakade i en knapp till och frös i vanlig ordning om tårna men annars en go och härlig känsla.

Kom 14,5 kilometer och använde idag handledpuls. Den fungerade inte i början men sen dög den helt okej. Den gav 144 (74 %) i snittpuls men tror att jag hade omkring tio slag lägre i snitt än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *